Prijavite se

V primeru, da ste že izpolnjevali razpisne obrazce preko te aplikacije, se lahko prijavite z obstoječimi uporabniškimi imeni (davčnimi številkami) in gesli.

Ste pozabili geslo?

 

Ustvarite nov račun

Za vse uporabnike aplikacije je pred pričetkom uporabe potrebna registracija.

Za pomoč pri uporabi aplikacije odprite stran "Navodila", ki jo najdete v nogi strani.

Priporočen brskalnik za uporabo aplikacije je Google Chrome.

Sporočila
 • Obvestilo o odprtju javnega razpisa za sofinanciranje programov in projektov na področju kulture v občini Krško za leto 2021
  Datum: 06.11.2020

  Spoštovani!

  Občina Krško z dnem 6. november 2020 objavlja Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov na področju kulture v občini Krško za leto 2021. Razpis bo odprt do 7. decembra 2020 do 12. ure.

  Besedilo javnega razpisa, merila in vzorec pogodbe so objavljeni na spletni strani  Občine Krško www.krsko.si , sicer pa je vsa razpisna dokumentacija je dostopna na tej povezavi v okviru obrazcev razpisa.

  Navodila za registracijo novih uporabnikov in  tehnična navodila za izpolnjevanje vlog se nahajajo na tej povezavi >>> https://krsko.tendee.net/pages/view/19MZHEKQ .

  Dodatne informacije od dneva objave razpisa do vključno 3. decembra 2020  posredujejo Bernardka Zorko, tel. 07/498 12 84, e-mail: bernardka.zorko@krsko.si v času poslovnega časa, Zavod Dobra Družba, tel. 051 777 794 e-mail: info@dobra-druzba.si,  kulturnim društvom pa tudi Tinka Vukič, tel. 07/488 16 50, e-mail: oi.krsko@jskd.si .

  Tehnične informacije v zvezi z elektronsko prijavo dobite v času poteka javnega razpisa vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 uro tudi na tel. številki 05/907-7822, g. Gašper Markič / g. Jernej Štrbenk ali po e-pošti: krsko.podpora@tendee.net

  Informativna delavnica bo potekala preko svetovnega spleta in sicer v četrtek, 12. novembra 2020 ob 17.uri. Zainteresirani se na delavnico prijavite na e-naslov bernardka.zorko@krsko.si do 11. novembra 2020, nakar vam bomo posredovali ZOOM povezavo.

  Lep pozdrav, Bernardka Zorko

 • Pomembno obvestilo za vlagatelje, ki se bodo prijavili na razpis za šport 2021
  Datum: 23.10.2020

  Pozdravljeni,

  obveščamo vas, da sta bazi članstva in kadrov v spletni aplikaciji za javni razpis za šport, popravljeni in odprti za vnos podatkov.

  Spremembe v bazi članstva:

  • Dodana je bila nova postavka »Registriran športnik:«. Izberete »NE« v kolikor športnik še ni registriran in ne izpolnjuje pogoje 32. člena novega Zakona o športu ter ga ne boste uveljavljali v prijavi za Športno vzgojo otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport, Kakovostni šport, Vrhunski šport in Šport invalidov. V kolikor pa ga želite uveljavljati v teh programih, pa morate klikniti »DA« in vpisati EMŠO, saj se bo le tako lahko dostopalo do sproti posodobljenih podatkih o registriranih športnikih pri OKS.
  • Prav tako je bila dodana nova postavka »Občina stalnega prebivališča je občina Krško«. V kolikor je to res, potem kliknete »DA« in v spodnjem okvirju se pojavi Občina Krško. V kolikor pa športnik nima stalnega prebivališča v občini Krško, pa kliknete »NE« in v spodnji okvir vpišete občino stalnega prebivališča športnika.

  Spremembe v bazi kadrov:

  • Ob kliku na »Kadri« se odpre Spisek kadrov na katerem se zgoraj nahaja z rdečo obrobljen okvir, v katerem je z rdečo barvo napisano opozorilo, katerega obvezno preberite in ga upoštevajte!
  • V obrazec je potrebno vnesti dokazilo o veljavnem pogodbenem razmerju med društvom in strokovnim delavcem (pogodba o zaposlitvi, pogodba o sodelovanju s samostojnim podjetnikov, podjemna pogodba, napotnica o študentskem delu, ipd.).
  • Prav tako je potrebno vnesti ustrezno dokazilo o strokovni usposobljenosti po novem Zakonu o športu.  

  Priporočamo, da z dopolnjevanjem podatkov ter dodajanjem članov in kadrov v obrazce pričnete čim prej, da boste imeli dovolj časa do objave razpisa.

  Lep pozdrav,

  Aleš Eržen

 • Omogočena je oddaja poročil v okviru javnega razpisa na področju kulture
  Datum: 16.06.2020

  Skladno z določili pogodb o sofinanciranje je na področju kulture možna oddaja poročil. 
  Poročilo je na voljo na strani razpisa za kulturo pod zavihkom "Obrazci poročil".